Naručivanje i plaćanje

NARUČIVANJE i PLAĆANJE


Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste naručili proizvod koji vam u pošiljci dostavlja Bexexpress, a plaćanje trebate izvršiti pouzećem, postupak je vrlo jednostavan. Kurir će na Vašu adresu doći sa pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos(otkupninu) koji je pošiljalac tražio da se naplati pouzećem.

VREME ZA OBRADU PORUDŽBINE
Standardno vreme isporuke većine Alpha Textil porudžbina je u najvećem broju slučajeva između 5 do 10 radnih dana od dana poručivanja. Ne zamerite ukoliko dođe do kašnjenja paketa usled COVID-19 mera i mogućih izmena u radu kurirskih službi, kao i tokom praznika i neradnih dana.
Molimo vas da uzmete u obzir da je nama u interesu da vaš paket što pre dođe do vas, ali i da se trudimo da na sve načine zaštitimo sve one koji rade u proizvodnji i službama za dostavu, jer na taj način štitimo sve nas. Cenimo vašu podršku i strpljenje.

Plaćanje preko računa

Izvršite uplatu direktno na naš bankovni račun. Koristite svoj ID porudžbine kao referencu za plaćanje. Vaša porudžbina neće biti poslata dok se sredstva ne povuku na naš račun.